stay with me


you me at six

konstigt inlägg

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!!! Vilken bajsdag jag haft!! Mina bilder osv gick inte att rädda så nu försvinner allt från datorn. Alla valpbilder på dolly bland annat. Har ju lagt ut lite här men inga från dagen då vi hämtade henne t.ex. SLDGNLSNGRLAMZEÖAFMÖMFINA!"€%P&JM#Ö%WM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan nån rädda mig från alla prov förresten?! LOV LOV LOV kooooomsikomsi!!!
vill resa bort härifrån nu!!!! (bild: mallorca, tagen av syster)


umeå fashion wknd

I lördags stylade jag och mina klasskompisar modeller inför fashion weekend. Mer bilder kommer!

snark

Då var även denna helg över. Har haft det riktigt bra faktiskt. Dock så har min dator dött!!! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till och hur jag ska överleva veckan utan den. Har redovisning och prov och behöver massa material från datorn så jag traskar på svag is om man säger så. Skolans datatekniker är dessutom värdelösa och gör allt så enkelt för dom som möjligt = omformaterar bara så alla bilder, filer, dokument osv försvinner. BÖH!!

just follow me all over the world

Hej gott folk!! Haft det stressigt senaste tiden och det kommer rulla på i samma bana tyvärr :( Kom på att jag inte slängt in nå bilder från lagfesten än men här kommer de!!
Någon frågade vilken ras Dolly är. Hennes pappa är kinesisk nakenhund och hennes mamma är toypudel - så hon är alltså en blandras :)

några bilder från helgen


älsklingsdolly♥


tusen gånger om

Hola a todos!! Har blivit världens sengångare senaste tiden. Förstår inte riktigt vad felet är men speed-piller är nog något som behövs höhö. På mornarna iallafall. Ser fram emot morgondagen då jag kommer va dollyvakt+plugga hemma, fara till janne och fixa lite grejer mitt på dagen och sen på kvällen blir det rajtantajtan med laget!

mer bilder från i lördags:)

finaste bilden på johannis nånsin!!!:)

trött

Jag vill ha lov. Jag vill sova. Jag vill ha långt hår. Jag vill resa. Jag vill sola. Jag vill inte plugga. Inte.

förra veckan, buhu!so change your mind

 
hurts-stay

just the way you are


wella pro-curl conical

Äntligen är den min ♥håret


som ni ser är det betydligt kortare, men fräschare :)

absolut överens

fredag: då kvällen närmade sig tog jag bussen till stan för att fika med några klasskompisar samt plugga inför tisdagens prov. mysigt!lördag: plugg på dagen med jojjan som sov över, sen for vi hem till henne där vi hade tjejkväll med malin, moa, linnea och cassandra. det blev skratt, spel, prat, fika och godis. En mycket bra kväll alltså!söndag: jojjan sov över i natt också. idag har vi lirat lite basket. ikväll ska jag klippa, plugga och mysa med dolly! ♥

svintot är borta...

... MEN DET KÄNNS FÖRFÄRLIGT KONSTIGT! dock fräscht. MEN KONSTIGT! Och jag saknar mitt "långa" hår. Mitt risiga, sönderblonderade, preparerade, slitna men ack så älskade hår. Snyft!!! Fast det är nog bäst såhär... kortare. Dock lär det ta hundra år innan det är långt igen eftersom mitt hår växer segare är segast. BÖH! (men tack till frisören som gjorde ett jättebra jobb med själva klippningen:)!!)

ÅH FÖRRESTEN!!!! Idag hade vi vårt första kundpass på skolan. Jag var skitnervös men det gick galant måste jag säga! Fick världens sötaste man/gubbe/farbror på 79 år. Hur snäll som helst!!!

EFTERLYSNING!!!!

TJENA! Är du lik en kändis? Isf, I need you!! Jag färgar, klipper och fotar - gratis!! Ett look-a-like-arbete på skolan är vad det handlar om. Så om du känner "jaaa alltså jag är lite lik brittan ändå", eller om du kanske tom. fått höra att du liknar nån celeb, HÖR AV DIG TILL MIG!! :) Det kan vara vem som helst, ni behöver heller inte vara identiska. Kom igen nu!!!smycken från mallorca

Tack sis!!! Ikväll har jag bowlat med några. Var verkligen superdålig vilket ledde till att jag kom sist :( Snyft! Men till mitt försvar var det typ första gången jag spelade utan "sarg" på sidan så lite förståelse borde jag få. Eller hur?
daniel norberg - mario kart love song

God kväll! Är med min favvo som vanligt. Åh, jag är så glad just nu!!! Elin och johan är äntligen hemma från mallis (jag fick presenter som jag visar imorn) + att jag hann klart med inlämningen som skulle va inne senast 00.00, JIPPI! Vilken lättnad! Sen gick alla mina favoriter vidare i idol så jag mår riktigt bra för stunden. Här kommer idols gullipluttis!!!! Kan inte sluta lyssna på den här låten. Texten är så rolig och mysipysig hihi. Speciellt för ett mariokart-fan som jag ;)


kort update

For till övik direkt efter skolan med laget och vann första seriematchen. Kom hem vid tolv och eftersom jag slumrade till lite på bussen är jag ganska pigg nu. Ser inte fram emot att kliva upp imorn bitti. Eller idag bitti blir det väl nu? Hö hö.

RSS 2.0