skulls and black feathers


min julhelg

Så otroligt mysigt det har varit med allt julfirande. Trots att julkänslorna inte satt helt på sin plats så är det alltid roligt att få umgås lite extra med nära och kära♥.

I fredags hade jag, stickan och elvis uppesittarkväll enligt traditionerna. Det blev bingolotto, skumtomtar (+glögg,pepparkakor och allt såndär gott), massa prat och skratt.

En av de roligaste studerna var när sandra hade fyra i rad på bingon och vi väntade på nummer 17. Spända av förväntan såg vi ett nytt tal på tvskärmen: 1..........7.......... 17!!!! Vi blev galna och skrek av glädje tills sandra utbrast "JAG VAANN.... 50 kronor?!!! :( jag trodde jag vann en miljon". Jag skrattade så jag grät och höll nästan på att kissa på mig! Hahahahahahha... Hon hade alltså vunnit en miljonlott värde 50kr typ. Så sjukt roligt!!

En riktigt bra och skojsig kväll med andra ord!

JULAFTON! dagen började hos farmor och farfar där vi åt jullunch bland annat:)
sötaste farmor och farfar♥sen for vi till johans familj för att önska god jul och hämta honom och elin:)
...seeeeen for vi till mormor och morfar där vi såg kalle, åt julbord, spelade spel, skrattade och pratade i vanlig ordning :) tomten kom såklart också


hahahah!!

vi har en tradition sen vi var små barn att alltid tända tomtebloss på julafton, så det gjorde vi såklart i år också! :)

... och seeeeeen när det blev kväll susade vi hem till holmsund igen där vi avsutade julafton hos mina kusiner :)


På juldagen hade vi först lunchbesök av farmor och farfar+momme och moffi:)... sen även middagsgäster av hela johans familj. jag och dollan var tlötta så vi myste mest i soffan ♥ (väldigt charmig vinkel förövrigt)


Idag ska jag bara fortsätta viiiila och ta vara på min lediga dag, för i veckan blir det fortsatt jobb 9-18. Ska se lite gossip, pussa på dollan, sen fara till bästa linnea :)

dan före dan före dopparedan

Tror knappast att jag är den enda som inte har nån julkänsla i kroppen. Så muppigt att det är plusgrader IGEN... håller tummarna att den lilla snö som kommit är här för att stanna, åtminstonde tills på lördag. Ikväll har jag och mamsen klätt granen, så jag ska stirra lite på den så jag blir redo för julafton som närmar sig!

Nu myser jag med sötisdolly. Höll på att skratta ihjäl mig när jag kikade på dessa bilder på henne-HA HA! Hon är alltid söt, trollig som skinny. Men jag gillar henne som mest när hon är "normal", lite mittemellan. Då är hon som pluttinuttigast:)!!

oklippt... (hahahhahaha)

uh snaggad.. HJÄLP :(


lagom-helt perfekt:*


RSS 2.0