är med och tävlar...

... på hårizonts blogg om dessa produkter :)

happy birthday mois ♥♥♥

Avslutade denna helg med lite födelsedagsfirande hos finaste moa. Hon fyllde 18 bast igår så vi blev bjudna på tårta och annat gott.

vars är glädjen?

-_-

edwin mccain-i'll be

Efter gårdagens sköna vinst for jag och familjen till johan för att gratta honom på 20-årsdagen. Grattis grattis igen!! :) Sen när det var dags för melodifestivalen for jag till linnea där jag även sov över. Mysipysi! Dagen har varit lugn. Har övningskört och sett på film typ. Fy17 vad taken är bra! Ni som inte sett den borde verkligen göra det!! Uh, jag är fortfarande helt skakis...

avslutar kvällen med en fin låt :)

friday

Är nyss hemkommen efter lite mys med laget :) Nu är hanna här så vi ska kolla på lite gamla filmer som vi spelade in när vi var yngre samt äta lite snarra. Trevlig kväll!

bjussar på lite bilder från hårshowen som kajsa skickatfrån i måndags
nedräkning till...


supervecka!

i måndags hade vi kill-dag i skolan där vi sminkade, klippte och stylade var sin kille

i tisdags jobbade jag, johanna, lisa och my inför en hårshow med två härliga snubbar från märket sebastian. vi färgade modellernas hår med färg vi aldrig använt oss av tidigare. så vi lärde oss massa nytt vilket var riktigt roligt! det hela slutade med att jag också var modell (l-ä-s-k-i-g-t)

igår kom en kille från disp (märket vi använder oss av på skolan) och hade genomgång om produkterna. superbra!!


och idag var vi på föreläsning med blondinbella. ååh, det var hur bra som helst!


sober

Lorén var utan tvekan bäst igår. Så sjukt bra hon var!!!!!! Drygt att man inte kan höra låtarna på ett bra tag nu. Häääär är iallafall en annan ny låt med henne. Tycker om den jättemycke:):)

!!!

Börjar återhämta mig! Ingen spya idag heller, men jag är fortfarande svagt illamående konstant och kan därför inte äta. Meeene jag har trots det varit ute och övningskört. Trodde att vi skulle dö där ett tag haha! Näe.. min körning var verkligen inte optimal idag ;)

Ikväll blir ännu en soffkväll. Möhö! Vill göra nåt kul men kroppen säger ifrån... Aja, melodifestivalen med syster och papi blir rätt mysigt ändå :)


only girl


kräkis

Då var det min tur att drabbas av magsjuka. Snyft! Mådde så illa att jag fick avbryta kundpasset igår. Väldigt tur att jag gjorde det kan man säga! Kräktes i bilen på väg hem nämligen. Så gårdagen var väl inte jättetrevlig precis. Växlade mellan att sova och spy haha... Men idag mår jag bättre! Ska se film med elin nuuuu. Catchiiing!!

STORT GRATTIS TILL CASSI SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!

anonym: jag skulle få livstids fängelse


RSS 2.0