blir lite speechless faktiskt...taggar...

...ALANYA!!! Nu är det inte länge kvar alltså. Är så fruktansvärt peppad!! :) Köpte ett nytt läppstift i helgen som jag tror kommer användas flitigt där. Lånade hannas i fredags och tyckte att det var så himla fint att jag var tvungen att köpa ett eget. Stiftet ser chockrosa ut men på läpparna blir färgen transparent och fin. Ett + är också att den är lite cremig och därmed inte så hård som vanliga läppstift brukar vara. (Den är även fuktgivande, uppbyggande, mjukgörande och vårdande), +++!!!!!

jelly kiss • nr53 • pink parfait


halsbandx2två halsband som jag köpte för några månader sen

Min hals har bara blivit värre så idag stannar jag hemma från praktiken:( Kunde knappt prata igår och i lördags men nu känns det ändå bättre, är dock fortfarande helt slut i huvudet och kroppen så vila behövs ändå. Tur att dolly också är hemma så att vi kan gosigosa lite:)

Förutom halsen så hade jag en toppenhelg (igen!). Min finaste hanna fyllde år i fredags så jag m.fl firade henne, tårta+five. I Lördags när alla andra var på kulturnatta så var jag barnvakt och igår hade jag och elin en systerdag då vi först for på loppis och fyndade och sen shoppade på strömpilen. Eller, elin gjorde det medan jag fick avstå eftersom jag numera har icket existerande pengar hehe.

hipp hipp hurra...

... till lilla sportmallan som idag levt i 19 år! Jag och tjejerna grattade henne igår. Vi blev bjudna på gott fika och hade det allmänt trevligt. Idag är jag ledig från praktiken vilket passar riktigt bra då jag råkat dra på mig nåt virus. Har hur ont i halsen som helst och är helt slut, så det känns riktigt bra med en extra vilodag.

run the world

Förra helgen var superduper (!!!!!) och även denna har börjat riktigt bra. Nu ska jag smyga över till hanna, myskväll!

igår5e bilden: En gammal bild på dig själv

ett bevis på att jag aldrig gillat skidor...

@ amanda

Hade som sagt en KUNG lördag. Ni som säger att den dagen är överskattad har förmodligen aldrig haft en bra valborg he he. Vi började hos amanda på ersboda och åt middag med mina bästaste bästa från klassen + felicia och emelie. Fyfasen så roligt det var! Har inte varit så glad på länge som jag var då. Sen tog vi bussen in till stan och fortsatte ha en trevlig kväll. Seeeeeen efter det träffade jag hanna osv och var ute lite för länge. Superbra kväll! :)


gäsp

Oj vilken bra kväll jag hade igår!!! Landade i min säng runt 8 imorse och vaknade 11 så jag är rätt trött faktiskt... NattinattiRSS 2.0