1a advent

Vilken lugn och skön helg jag har haft! :) Har umgåtts med vänner, sett film och bara myst. Nu ligger jag utslagen i soffan och har just torkat bort tårarna efter att ha sett den här videon. Grät som en jag vet inte vad. Åh så gulligt!!!


stockholm...

... för tredje gången det här året! Äääälskar att lämna umeå några dagar och bara få göra vad man vill när man vill. Det enda som var lite neggo var att jag typ inte hittade nåt jag ville ha i alla klädaffärer (MÖ), och då var vi ändå på stan och strosade hela dagarna. Men rihanna var grymt bra iallafall!! Synd bara att vi inte fick ta med systemen och zoomobjektivet in på konserten, lite orutinerat kanske. Morr! Så inga rihanna-bilder blev det. Gjorde ett tappert försök att filma med mobilen men det brusar så mycket att man inte ens hör vilken låt det är.

i väntan på flyget...

... med ögoninflammation som jag haft i drygt 2 månader nu, är lagomt less...


inget lyxhotell denna gång... maude's hotell i enskede fick duga då vår ekonomi är lite halvknakig... men det gav oss många skrattanfall så det var det värt...hihilunch mums mums

ready for rihanna!


taggade på sista shoppingen...

favorit i repris...


fika på ett mysigt café...lämnade stockholm ännu en gång...

middag på flygplatsen...

sötislinneus! kul att alla bilder är från när vi äter... det enda tillfället man ids ta fram kameran :)

♥♥♥

nytt i produkthyllan

Ah vad skönt med lite nya produkter! Allt utom de sex översta från ref har jag fått från olika goodiebags. Inte helt fel :)

UPDATE!
"Berätta vart du fått allt ifrån"
makeupstoreprodukterna - som tack för att jag stylade till deras visning
wella+maxfactor+k - horisonts hårshow
uniq one+stylemasters - hår&skönhetsveckan i piteå

hej hej hemskt mycket hej

Hade världens bästa dagar i stockholm tidigare i veckan där rihanna verkligen levererade!!! Jag och linnea hade sån tur att vi bokade till tisdagen då både konserterna på måndan och onsdan blev inställda. Jippi! Har även haft en fortsatt bra vecka innehållande utgång och myspys med anna. Nu ska jag kila iväg och tralla lite sen blir det att äta ute med ett härligt gäng! Later!RSS 2.0