idolmys...

...med tjejerna tidigare i veckan ♥


pearls

Har haft en lugn och skön helg innehållande tjejkväll+heldag med linneus. I lördags blev det även lite pyssel då jag bland annat knåpade ihop det här halsbandet.

last sunday

torsdag

Räckte det inte med att jag fått konstiga utslag i ansiktet? Måste jag få ögoninflammation OCKSÅ? Åh!! Vad less jag blir. Tur att jag är ledig idag så jag slipper visa upp mig. Men förutom att se på film så har jag lite grejer som jag ska göra idag: klippa pappa, farfar och johan+färga elins hår. Blir eventuellt skolarbete också om jag lyckas hitta liiite motivation...kafé station

På en tisdag som denna passade jag och linnea på att ta en fika @ station innan sista lektionen började. Flashbacks till tidigare år då vi alltid fikar där på hösten/vinter/våren... Alltså ännu ett tecken på att sommaren är över.

Nu ska jag packa väskan sen kila iväg och "jobba".


freeedag

Oh så skönt med helg! Blir dock inge partyparty för min del eftersom jag ska vara barnvakt igen. Men det är kul tycker jag. Det enda dryga är att min dator är död (gick med den i datafodralet från draggen till stan i ösregnet...) så jag kan inte se på nån film.. buhu! Men det är ju idol och förhoppningsvis nåt annat bra så jag överlever garanterat ändå. Aja! Det här var ett väldigt 'värt' inlägg men jag kände att det var så länge sen jag uppdaterade senast så det får publiceras ändå. Tjingeling!


tappar hakan

Min favorit i idol än så länge, så sjukt jäkla bra!!!!!!

korsring


nära-döden-upplevelse

Den här helgen hamnar bland de lugnaste för i år. Så himla skönt att bara chilla för en gångs skull på en fredag/lördag. Alldeles för länge sen sist! Är barnvakt för tredje natten i rad medan alla andra är ute och festar (känns det som). Men jag njuter.
Måste förresten berätta om min och linneas nära-döden-upplevelse som hände tidigare i veckan. Vi var påväg hem till mig och körde på E12an när vi mötte en fartdåre som fick sladd när han var just framför oss. Han sladdade över på vår sida av vägbanan och snurrade flera varv framför oss. Jag visste inte vad jag skulle göra, allt hände så fort. Min enda tanke var att köra ner i diket/mot träden, men Linnea sa bara "ta det lugnt" så jag bromsade in och körde ut mot kanten. Vi hade sån jäkla tur för just då snurrade han tillbaka till sin sida av vägen och lyckades tillslut stanna. Han gick sen fram till oss och vi frågade hur det var med honom, om han var okej. Men han oroade sig bara om oss och frågade om han skulle ringa ambulansen (självklart behövdes det inte). Vi var verkligen i chocktillstånd. Var helt skakig och tårögd. Linnea minns knappt händelsen. Fasen vad hemskt det var! Allt hände på bara några få sekunder så vi hade bara tur att det inte hände nån sekund senare för då hade vi förmodligen varit handikappade eller döda idag. Körde ju gambilen som inte har nå krockkuddar eller så. Nä fy, så sjukt... Men nog om det!
Måste bara berätta om min och linneas nära-döden-upplevelse som hände tidigare i veckan. Vi var påväg hem till mig och körde på E12an när vi mötte en fartdåre som fick sladd när han var just framför oss. Han sladdade över på vår sida av vägbanan och snurrade flera varv. Jag visste inte vad jag skulle göra, allt hände så fort. Min enda tanke var att köra ner i diket/mot träden, men Linnea sa bara "ta det lugnt" så jag bromsade in och körde ut mot kanten. Vi hade sån jäkla tur för då när allt kändes som att det skulle gå åt pipsvängen så snurrade han tillbaka till sin sida av vägen och lyckades tillslut stanna. Han gick sen fram till oss och vi frågade hur det var med honom, om han var okej. Men han oroade sig bara om oss och frågade om han skulle ringa ambulansen (självklart behövdes det inte). Vi var verkligen i chocktillstånd. Var helt skakig och tårögd. Linnea minns knappt händelsen. Faseen, vad hemskt det var! Allt hände på bara några få sekunder så vi hade bara tur att det inte hände nån sekund senare för då hade vi förmodligen varit handikappade eller döda idag. Körde ju gambilen som inte har nå krockkuddar eller så. Nä fy, så sjukt... Men nog om det!

Den här helgen hamnar bland de lugnaste för i år. Så himla skönt att bara chilla för en gångs skull på en fredag/lördag. Alldeles för länge sen sist! Är barnvakt för tredje natten i rad. Men jag njuter bara! Tidigare idag har jag grattat mamsen på hennes födelsedag tillsammans med släkten. Imorgon fortsätter jag på samma spår men då är det kusinen som ska grattas.

en av alla sommarkvällar


xoxo

RSS 2.0