saknaaartjenis

Idag är det papis födelsedag (grattis igen♥) vilket innebär att det var en månad sen jag fyllde 19. Tog knappt några bilder då men här kommer några iallafall:)

var för en gångs skull inte svartklädd ;)

dajm och hallontårta som jag gjorde:) *stolt*

bakade cupcakes för första gången, visst blev dom gulliga?:)

stora släkten grattade mig på dagen sen kom mina fina vänner på kvällen och såg på film:)

glad påsk

Superskönt med lov igen! Efter zumban förra veckan for jag och girlsen till olles för lite öldrickande, sen dagen efter bar det av till stugan med familjen där vi varit framtills i tisdags. Det var så härligt att bara få slappa, åka skoter, se film/serier, spela spel och bara mysa. Det var sjukt bra väder varje dag så jag hade inget att klaga på. De två första dagarna fick jag dock inte jättemycket frisk luft i lungorna då jag såg hela säsong 2 av pretty little liars, vilket var drygt 1000 minuter hehe :)

(vissa bilder är tagna med elins digi, därav den "bra" kvallan...)

papsen var nöjd med fisket-25 rödingar innan kl9 på morgonen första dan


skoterutflykt uppe på fjället:)

gick till några bekanta för att se om lammen hunnit pluppa ut, tyvärr hade dom inte gjort det. istället träffade vi några getter och tuppar. kolla hur spänstig geten är som hoppat upp på "staketet" :)
åkte pulka bakom skotern men flög av utan att släppa snöret, så jag åkte efter på magen ha-ha. kult!


if you want to know where your heart is look where your mind goes when it wanders

mobilbild från i höstas på ett hemmagjort random smycke


Gles bloggning lately men jag har inte riktigt haft nån lust till det :) Den här helgen har varit väldigt lugn! Har varit barnvakt tre nätter i rad så den har inte varit lika rolig som förra helgen då jag umgicks med gamla vänner på fredagen och gänget på lördagen samt var på loreals hårvisning. Kul! Däremot hann jag träffa tjejerna igår över en middag och lite snack innan jag kilade iväg till barnen. Tidigare i veckan var jag på bio och såg hunger games-ni som inte sett den än-se den! Ett tips :) Nu ska jag återgå till att kika på pretty little liars vilket jag också gjort stor del av helgen. Är helt fast haha. Senare blir det en stavgångsprommis med sportmallan+plugg...

RSS 2.0