grattis mois!!..

...aka lilla söta katjakaj! Firade henne med en utgång i fredags och snart blir det fika på självaste födelsedagen. Ska dit med tjejerna ikväll. Innan det ska jag hinna plugga+träna kort fest på jasmine. Åh vad mycket roligare och lättare livet hade varit utan måsten och skit. Vill bara vinna på triss och flytta utomlands... bo på en strand och spela spel och dansa loss på kvällarna. Vilket underbart liv det hade varit! Medan jag längtar bort eggar jag mollys låt från melodifestivalen, så bra!! :)

katjakaj och bentebent! GRATTIS ♥


born to die:)

Har redan hoppat under täcket och för en lugn och skön söndagkväll. Kikar på massa kläder och får miljarder fjärilar i magen bara för att jag längtar så himla mycket efter att få springa runt på londons gator med massa shoppingpåsar i händerna. Mm-mm-MM! Det är väl inte konsigt? Veckan har förövrigt varit super. Min studentklänning är hämtad och jag är inget annat än nöjd! Passade mycket bättre än vad jag förväntat mig (hälsningar till gunvor) :) Några plågsamma månader kvar tills jag får använda den bara. Men jag har hört att jag ska njuta sista tiden och ta vara på det som är kvar i skolan... Men det är svårt när jag bara har ångest över delprovet men det är bara att bita ihop.

några helger sen


happy birthday cassi ♥

Fredagen blev sjukt lyckad hemma hos cassandra, äntligen äntligen är hon 18 år fyllda! Vi åt, dansade, skrattade, spelade spel osv innan vi hoppade in i taxin som förde oss mot five. Bästa kvällen på länge skulle jag säga!

mina finisar

födelsedagsbarnet and her cake

såhär glad blev hon för jojjans paket...

... och så här "megahappy" av paketet från oss... ;) vaaad kan det ha varit...?

vimmelfotografen fångade mig när jag drog min bästa pose........ :) hihi

macarena


bokat och klart...


I vår blir det min tredje resa till London ♥ Denna gång tillsammans med mina favoriter från klassen. Behöver jag skriva att jag är TAGGAD?!:D

beställdSnart är den här skönheten min! Klickade hem klänningen nån gång förra veckan så den lär väl komma vilken dag som helst. Tänkte ha den på studenten:) Den är inte kritvit utan mer krämig vilket jag gillar. M-M-M komsi komsi

RSS 2.0