black orchid

Okej, idag kände jag mig less på att dreggla efter det här läppstiftet (som för övrigt alla redan har). Därför jag tog mig i kragen och drog bankkortet. Såja! Finally mine! ♥sawadika!

Landade på svensk mark i fredags, med brun mage, bränt ansikte och en massa minnen i bagaget. Fan vad underbart Thailand är! Kommer lägga ut lite bilder sen när Moa skickat dom. Har enda sen jag kommit hem varit jetlaggad som bara den, speciellt på kvällskvisten då jag kan sova flera timmar och ändå orka med en hel natts sömn. Ha! Eller peppar peppar, så har det varit hittills iallafall :)

sötaste lou lou


let's go to....THAILAND!

Har just vinkat iväg linneus och ska återgå till packningen... Idag bär det av! Är så nervös att jag dör. Hur fasen ska vi hitta överallt?! Gisses! Nä, detta blir ett äventyr för mig och moa. Oj så kul vi ska ha :D


gott nytt år!

Nu har även jag jullov!! Så skönt :) Utnyttjar det imorgon bitti, sedan blir det en effektiv dag då det ska växlas pengar och packas. Ska även hänga med linnea eftersom jag far ut på äventyr på onsdag...h..j..ä..l..p..är nervös! Men det ska bli huuur roligt som helst!

Här kommer några nyårsbilder! Togs hur många som helst under kvällen med dessa får räcka :

umgicks med min pärla hela dagen och förberedde oss för kvällen:)


sen kom dessa snyggingar

då käkade vi middag


och posade i våra hemmagjorda partyhattarefter det blev det lyxig efterrätt som amanda gjort

dax för drinkblandning! här gör vi för första gången i våra liv jelloshots, jätteskojigt!


gjorde även strawberry daiquiri (självklart inte lika gott som utomlands men ändå:))

efter att ha suttit jättelänge blev det lite dans, både sån här dans...
¨
... och sån här...


En bra kväll! :)

nyårssminkning

Var så otroligt stressad inför nyår, men det löste sig faktiskt väldigt bra ändå. Åt middag med fina Linnea, Amanda och Moa innan vi fick sällskap av några grabbar som stannade natten lång. Bilder kommer:) Bjuder först på hur jag var sminkad. Använde lösögonfransar vilket kändes jätteovant, men efter ett tag kändes det bra!

posarn...


världens bästa 2011

Förra året förutspådde jag att 2011 skulle bli mitt bästa år någonsin och jag hade ingenting annat än rätt. Jag har fått så otroligt många fina, galna och roliga minnen. Aldrig tidigare har jag mått så bra och varit så glad som jag varit nu. Det tackar jag mina underbara vänner för-mest av allt min favorit linnea som alltid funnits där vad det än har gällt ♥RSS 2.0